Interieur_met_fotoprint_Bezoekerscentrum_Saeftinghe.jpg

Interieur met fotoprint Bezoekerscentrum Saeftinghe

Studio Oh!

Interieurarchitecten

Interieur met fotoprint Bezoekerscentrum Saeftinghe (12)

Studio Oh!

Interieurarchitecten

Studio Oh! Interieurarchitecten is een bureau voor interieurarchitectuur, gevestigd in het voormalig gemeentehuis uit 1907 in Koewacht, een grensdorp in Zeeland en opgericht in 2007 door Cindy De Maesschalck.

 

De Oh! in onze naam staat voor verrassing en verwondering…..dàt wat wij toevoegen aan elk project!

 

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, instellingen en particulieren. Wij worden bij elke opdracht graag betrokken vanaf de beginfase en begeleiden elk project vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Onder de gerealiseerde projecten bevinden zich kantoren, horeca, zorginstellingen, openbare gebouwen, industriële monumenten, particuliere woningen, enz.

 

Cindy De Maesschalck is de drijvende kracht achter Studio Oh! waarbij, indien nodig, samen gewerkt wordt met professionals uit alle nodige vakgebieden. Dit kunnen enthousiaste en gedreven freelancers zijn alsook bouwkundigen, architectenbureaus, grafisch vormgevers, fotografen enz.

 

Deze manier van samenwerken wordt afgestemd op het type project, de werkzaamheden en de visie van de opdrachtgever en brengt een grote mate van flexibiliteit, diversiteit en kennisdeling met zich mee.

 

Dit alles leidt tot bijzondere interieurarchitectuur met een visie!

Over dit project

Voor Stichting “Het Zeeuwse Landschap” heeft Studio Oh! een ontwerp gemaakt voor de entree van het Bezoekerscentrum Saeftinghe in Emmahaven.

Het bezoekerscentrum is de uitvalsbasis voor gegidste wandelingen door het schorrengebied van “Het verdronken land van Saeftinghe”

Als eyecatcher een fotoprint van zeekraal, een centrale balie en gebogen wandmeubel aangepast aan de vorm van de ruimte.

Grafische accenten in de vorm van tekst en een strook foto’s van alle gidsen.

Project : Interieur Bezoekerscentrum Saeftinghe 
Opdrachtgever: “Het Zeeuwse Landschap” 
Locatie: Nieuw-Namen

Wil je meer weten over dit project?

Wij helpen je graag.